
Kestanepazarı Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu, Kestanepazarı Kur’an Kursu Hocalarını Ziyaret etti.
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Başkanı Cüneyd Dayhan, Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Fatih Boyacı, Kestanepazarı Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Başman, Hidayet Sarıkaya ve İkram Sarı; Kur’an Kursu Yöneticilerini ve Hocalarını ziyaret etti.
Ziyarette Yönetim Kuruluna Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Personel ve İdari İşler Müdürü Ahmet Özer, Eğitim Koordinatörü Zübeyir Kuyubaşı ve Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç eşlik etti.
Ziyarette Ramazan ayında yapılan çalışmalar, hali hazırda hafız öğrencilerimizin devam etmekte olduğu “hafızlık eğitimleri”, yeni dönem öğrenci alımları, yaz eğitim dönemin de uygulanacak eğitim programları hakkında bilgi alan Yönetim Kurulu ayrıca Kur’an Kursu Yönetimi ve Hocalarımızın talep, istek ve önerilerini dinledi.
Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyd Dayhan “Hafız öğrencilerimizin daha iyi koşullarda yetişmesi ve daha iyi bir eğitim alabilmeleri için Kestanepazarı Kur‘an Kursu Yöneticileri ve öğreticileriyle istişarelerde bulunduklarını ifade etti. Dayhan “Ümmetimin en şereflileri Kuran‘ı ezberleyenlerdir hadisi mucibince bir araya gelen bizlerin amacı,
Kur’an-ı Kerim’i anlayabilecek, dini kaynak metinlere bakabilecek, ihsan duygusu taşıyan vatansever nesiller yetiştirmektir. Kur’an-ı Kerim’i en güzel biçimde okuyabilen hafızlar yetiştirmektir. Kestanepazarı, Kur’an ve Sünnet doğrultusunda ilim ve bilim adamları yetiştiren bir kurumdur. Bunu hakkıyla yapabilmemiz için Kestanepazarı ailesi olarak, hep beraber el ele verip hafızlığın yaygınlaştırılması ve bu mukaddes görevin teşvik edilmesi için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Kestanepazarı Kur’an Kursu Yönetimi ve Hocalarımız da yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek kendilerine verilen destek için Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Yönetimine teşekkür ettiler.