Muğla Fethiye’de Mezunlarımızla Buluştuk

Muğla Fethiye’de Mezunlarımızla Buluştuk

Muğla’nın Fethiye ilçesinde gerçekleştirilen mezunlar buluşmasına; Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç, Mezunlarla İletişim Sorumlusu Mustafa Yavuz, Muğla ve Ege Bölgesinde görev yapan mezunlarımız Fethiye Devlet Hastanesi Başhekimi Yavuz Okulu, Köyceğiz Mesleki Teknik Eğitim Merkezi Müdürü Recep Türkmen, Fethiye Gazi Ortaokulu Din Kültürü Öğretmeni Erdinç Yalçın, Kütahya Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Demir ve Din Kültürü Öğretmeni Zafer Göktaş, Karaçulha 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu Yöneticisi Özer Koyuncu, 15 Temmuz Şehitleri Kur’an Kursu Öğreticisi Zülkar Daştan ve Din Görevlisi Mustafa Ceylan katıldı.

Vatanımıza ve milletimize hizmet eden mezunlarımızla hasret giderdik. Mezunlarımıza Kestanepazarı’nın şu anki çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yaptık. Gönül birlikteliğimizi hiçbir zaman koparmadığımız mezunlarımızla eski günleri yâd ettik. Kurumlarımızda hafızlık eğitimine devam eden öğrencilerimize zamanlarını iyi değerlendirmelerini tavsiye eden mezunlarımız eğitim hayatlarında gençlerimize başarılar dilediler.

Mezunlarımız Fatih Uslu ve Yasin Uslu Hocamızı Baba Evinde Ziyaret Ettik ve Başsağlığı Dileklerimizi İlettik

Mezunlarımız: Fatih Uslu ve Kestanepazarı Hatay Kur'an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu Hocamızı Ula Ataköy de bulunan baba evinde ziyaret ettik. Fatih Uslu ve Yasin Uslu Hocamızın Hakk’ın rahmetine kavuşan babaanneleri bağışçımız merhume Fatma Uslu için başsağlığı dileklerimizi ilettik. 


Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun