Aliağa Müftülüğü Yukarı Şakran Mahalle (Bölük) Camii’nde Kur’an Ziyafeti

Aliağa Müftülüğü Yukarı Şakran Mahalle (Bölük) Camii’nde Kur’an Ziyafeti

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği, Aliağa İlçe Müftülüğü ve Kestanepazarı Kur’an Kursları birlikteliğinde; Aliağa Müftülüğü Yukarı Şakran Mahalle (Bölük) Camii’nde Kur’an ziyafeti programı gerçekleştirildi.

Aliağa Müftülüğü Yukarı Şakran Mahalle (Bölük) Camii’nde, cuma namazı öncesi yapılan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programa Aliağa İlçe Müftüsü Hafız Ramazan Coşkun, Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı Güven Demirağ, Aliağa Şehit Bahattin Elden Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü İdris Meral, Kestanepazarı Mezunu Aliağa Şehit Bahattin Elden Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Hasan Yıldız ile Zekeriya Yorgancı ve Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyd Dayhan katıldı.

Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğrencisi Hafız Ömer Baydar, Karabağlar Müftülüğü Kestanepazarı Hatay Kur’an Kursu Öğreticisi Hafız Yasin Uslu,  Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Kurra Hafız Sadık Daştan, Aliağa Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yöneticisi Hafız Fatih Muslu, Karabağlar Müftülüğü Tanınmış Mescidi İmam Hatibi Hafız Enes Kaput, Karabağlar Müftülüğü Mevlana Camii İmam Hatibi Hafız Fahri Aktaş ve Aliağa Müftülüğü Yukarı Şakran Mahalle (Bölük) Camii İmam Hatibi Mustafa İşbilen’in katılımıyla yapılan programın sunuculuğunu Aliağa Müftülüğü Kestanepazarı Hacı Tülay Çolakoğlu Kur’an Kursu Yurt Yöneticisi Mustafa Aytekin yaptı.

HOCALARIMIZDAN KUR’AN ZİYAFETİ

Birbirinden değerli hocalarımız, Kur’an-ı Kerim tilavetleriyle, Aliağa Müftülüğü Yukarı Şakran Mahalle (Bölük) camii cemaatine ve Aliağa halkına manevi bir ziyafet yaşattılar. 

ALİAĞA MÜFTÜSÜ RAMAZAN COŞKUN DUA ETTİ

Okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından, hafız öğrencilerimiz ve hocalarımızın okuduğu hatimlerin, okunan aşırların duasını Aliağa Müftüsü Ramazan Coşkun yaptı ve cuma namazına geçildi. Cuma namazını Konak Müftülüğü Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu Yöneticisi Kurra Hafız Sadık Daştan’ın kıldırmasıyla program son buldu. Aliağa Müftülüğü Yukarı Şakran Mahalle (Bölük) Camii İmam Hatibi Mustafa İşbilen, yapılan program için hocalarımıza ve Aliağa Müftülüğüne teşekkür etti.

Hafızların Yuvası Kestanepazarı

Bizi Tanıyın...
Kestanepazarı; Kurra Hafız Salih Tanrıbuyruğu Hocamız tarafından yüz yılı aşkın süre önce temeli atılmış, o günün şartlarında hedefi Allah’ın dinini öğretmek ve öğrenmek olan bir kuruluştur. Derneğimiz bugün de, bu çizgiden ayrılmadan, gelişen ve değişen şartlarda, aynı gayeyle yoluna devam etmekte, aynı heyecan ve coşkuyu yüreklerinde hissetmektedir.
Sorularınız için lütfen bizimle iletişim kurun