Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği

Talebelerimiz “Cami ve Kitap” Buluşması’nda

Kestanepazarı talebeleri Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda “Oku Sesin Şehrin Kalbinde Yankılansın” sloganıyla düzenlen kitap okuma ekinliğine katıldı.

83ff58ea-5053-4cbe-9bfd-42e0a9816910_800x450Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Diyanet İşleri Başkanlığının belirlediği “Cami ve Kitap” temasıyla  İzmir İl Müftülüğü ve İzmir İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü işbirliğiyle, İzmir Konak Meydanında bulunan Konak Yalı Camii avlusunda “Kitap Okuma Etkinliği” düzenlendi.

“Cami ve Kitap” temasıyla gerçekleşen programa Kestanepazarı Merkez Kur’an Kursu talebelerimizin de katılımıyla vatandaşlar ve öğrenciler nezdinde bir farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

39ede5da-8c40-48ce-a3d6-4609b92bfbbb_800x450

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Yazdır

Yorum Yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tertemiz yavrularımıza Kitabullah'ı nakşediyoruz...

Hz. Osman ibni Affan (R.A)’dan rivayet olunur ki; Rasûlullah (S.A.V) şöyle buyurdu: “Sizin en hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir.” Hadis-i Şerif