Kırkağaç Müftüsü’nü Ziyaret Ettik

Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği Halkla İlişkiler Müdürü Ali Koç, Manisa Kırkağaç İlçe Müftülüğü’ne atanan İsmail Geren’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Kırkağaç Müftüsü İsmail Geren’e Kestanepazarı Kur’an Kursları’nda yapılan Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim eğitimi hakkında bilgi veren Ali Koç, Müftü Geren’i Kestanepazarı’na davet etti.

Yapılan ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Müftü Geren, Kur’an ve hafızlık eğitimi için karşılıklı bilgi alışverişinin, tecrübe paylaşımının ve iş birliğinin çocuklarımızın geleceği için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

İSMAİL GEREN
1974 yılında Bursa’da doğdu. 1992 yılında Bursa İmam Hatip Lisesinden, 2000 yılında Uludağ Üniversitesi İlahiyat Meslek Yüksekokulundan mezun oldu.

2001 yılında Kütahya İli Tavşanlı İlçesi Arifler Köyünde imam-hatip olarak göreve başladı. 2006-2009 tarihleri arasında Tavşanlı İlçesi Ovacık Köyünde imam-hatip olarak görev yaptı. 2007 yılında başladığı Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 2009 yılında mezun oldu. Aynı yıl Selçuk Dini Yüksek İhtisas Merkezini kazanarak buradan 2012 yılında mezun oldu. Ardahan İli Çıldır İlçesinde vaiz olarak görevine devam etti.

2013 yılında müftülük sınavını kazanarak Erzincan İli Tercan İlçesine müftü olarak atandı. 2017-2021 tarihleri arasında Afyonkarahisar İli Dazkırı İlçe müftüsü olarak görev yaptı. 05.07.2021 tarihinden itibaren de Manisa İli Kırkağaç İlçe Müftülüğü görevini yapmaktadır.

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Yazdır

Yorum Yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tertemiz yavrularımıza Kitabullah'ı nakşediyoruz...

Hz. Osman ibni Affan (R.A)’dan rivayet olunur ki; Rasûlullah (S.A.V) şöyle buyurdu: “Sizin en hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir.” Hadis-i Şerif