Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği

Fidan Dergisi Yazarlarından Zeki Ünal Hocamıza Ziyaret

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olan Fidan Dergisi Yazarı Zeki Ünal hocamıza, Kestanepazarı Eğitim Kurumları ve Fidan Dergisi adına gerçekleştirilen ziyarete; Milli Kültür ve Ahlaka Hizmet Vakfı Başkanı Lütfi Görmez, Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Necati Gürsöz, Kestanepazarı Halkla İlişkiler Müdürü Mustafa Yaman ve Fidan Dergisi Muhabiri İshak Tekkaya katıldı.

Geçirdiği Rahatsızlık Nedeniyle Ameliyat Olan Fidan Dergisi Yazarlarından Zeki Ünal Evinde Ziyaret Edildi
Zeki Ünal

Hocamızın sağlık durumu hakkında bilgi alınan ziyarette, Fidan Dergisi’nin Ramazan hazırlıkları hakkında kendilerine bilgi verildi. Önümüzdeki günlerde tekrar bir ameliyat olacak olan Zeki Ünal Hocamız, sağlık durumunun yazı yazmaya engel olmadığını belirterek, ramazan sayısında tekrar Fidan Dergisi okurlarıyla buluşacağını ifade etti.

Hocamıza Yüce Allah’tan acil şifalar diliyor, dualarınızı bekliyoruz.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Yazdır

Yorum Yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tertemiz yavrularımıza Kitabullah'ı nakşediyoruz...

Hz. Osman ibni Affan (R.A)’dan rivayet olunur ki; Rasûlullah (S.A.V) şöyle buyurdu: “Sizin en hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir.” Hadis-i Şerif