İdari Hizmetler Müdürümüz Yusuf Çatal’ın Annesi Emine Çatal Vefat Etti

Kestanepazarı İdari Hizmetler Müdürü Yusuf Çatal’ın annesi, EMİNE ÇATAL vefat etti. Merhumenin cenazesi 22 Aralık 2011 Perşembe günü öğle namazına müteakip Yeni Çamlık Selvili Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından, Karabağlar Paşaköprü Mezarlığına defnedidi.

Cenazeye Kestanepazarı’nı temsilen; Fidan Eğitim Kurumları Derneği Başkanı M. Necati Gürsöz, Kestanepazarı Derneği 2. Başkanı Necmi Güngörmez, Genel Koordinatör İ. Cengiz Aslan, İdarecilerimiz, Hocalarımız ve Öğrencilerimiz katıldı. Hoca ve öğrencilerimiz merhumenin kabri başında Kur’an tilavet etti ve dualar edildi.

Merhumeye Allah’tan rahmet, Yusuf Çatal Bey’e, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kestanepazarı Yöneticileri ve Çalışanları, Yusuf Çatal'ı Acılı Gününde Yalnız Bırakmadı
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Yazdır

Yorum Yok

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Tertemiz yavrularımıza Kitabullah'ı nakşediyoruz...

Hz. Osman ibni Affan (R.A)’dan rivayet olunur ki; Rasûlullah (S.A.V) şöyle buyurdu: “Sizin en hayırlınız Kur’anı öğrenen ve öğretendir.” Hadis-i Şerif